Informatie aanvragen

Informatie over onze graffiti workshop

Verras uw gasten met een graffiti workshop!

Onze graffiti workshops zorgen voor een tastbare herinnering aan de leuke dag en de deelnemers gaan dan ook naar huis met prachtige kunstwerken!

Afhankelijk van de gewenste vorm van de graffiti workshop gaan de deelnemers individueel, in tweetallen of in groepjes kunstwerken maken op houten panelen wat altijd weer zorgt voor erg mooie eindproducten. Daarnaast maken wij het tevens ook mogelijk om een graffiti spandoek te maken, te werken op canvas, te werken met graffiti op een eigen muur of op een legale graffiti muur.

1. Opbouw
Voordat de workshop daadwerkelijk begint zijn wij er ruim van te voren om alles op te bouwen en klaar te zetten voor de workshop. Het is zowel mogelijk om de workshop op locatie te verzorgen als dat wij zorgen voor een geschikte locatie voor de graffiti workshop. De locatie dekken wij volledig af met zeil zodat er niks vies kan worden.

2. Interactieve uitleg
We beginnen de workshop met een leuke en interactieve uitleg waarin we kennis maken met de groep, alle basisonderdelen van het graffiti spuiten behandelen en de nodige tips en trucs geven waarmee alle deelnemers tot een leuk eindresultaat kunnen komen!

3. Schetsen
Elk graffiti kunstwerk begint met het maken van een schets. Aan de hand van de gewenste vorm van de workshop gaan de deelnemers individueel, in tweetallen of in groepjes aan de slag met het uitwerken en schetsen van een concept op papier.

4. Beschermende kleding
Voordat er gewerkt wordt met spuitbussen kunnen de deelnemers de nodige beschermende kleding aantrekken zodat de kleding goed beschermd blijft.

5. Graffiti spuiten
Nu het ontwerp is gemaakt en de beschermende kleding aan is getrokken kan het echte werk beginnen! De deelnemers gaan hun ontwerp volledig uitwerken met graffiti spuibussen. Tijdens de graffiti workshop werken de deelnemers standaard op houten panelen maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te werken op canvas of op een muur of om een spandoek te maken. Terwijl de deelnemers druk bezig zijn volledig ondersteund door ons graffiti team en geven wij de nodige aanwijzingen en tips.

6. Afwerken
Aan het einde van de workshop zetten wij, indien nodig, nog even de puntjes op de i en gaan de deelnemers naar huis met prachtige kunstwerken!

7. Interactieve afsluiting
De workshop wordt op een leuke en interactieve manier afgesloten.

Professionele begeleiding

Een goede graffiti artiest is nog geen goede workshopbegeleider. De Graffiti Fabriek heeft een vast en hecht team dat bestaat uit mensen die een passie hebben voor les geven en entertainen en die het belangrijk vinden om mensen te inspireren, te activeren en te motiveren. Ons team gaat op een frisse, nuchtere en vooral persoonlijke manier te werk en dat brengen wij keer op keer over bij de deelnemers. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is!

Inclusief alle materialen en middelen

De graffiti workshops van de Graffiti Fabriek zijn altijd inclusief alle nodige materialen en middelen: graffitispuitbussen, te bespuiten achtergrond, statieven, handschoenen, mondkapjes, overalls / poncho`s en schetsmateriaal. Uiteraard zorgen wij ook de nodige beschermmaterialen voor de locatie.

Zwangere dames?

Mochten er zwangere dames in de groep zitten dan zorgen wij voor speciale mondkappen zodat ook zij zorgeloos deel kunnen nemen aan de workshop.

Prijsoverzicht

Voordelige projectprijzen voor workshops met meer dan 20 personen.
Bij groepen vanaf 20 personen maken wij altijd een voordelige projectprijs.

Vaste prijzen voor workshops met 1 tot 20 personen.
Voor de graffiti workshops houden wij vaste prijzen aan waarbij wij rekenen vanaf 10 personen. Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

prijs graffiti workshop:
- werken in groepjes of in tweetallen: € 34,50 per persoon
- elke deelnemer een eigen kunstwerk: € 39,50 per persoon

prijs graffiti workshop + spandoek maken:
- werken op 1 of meerdere spandoeken: € 44,50 per persoon

prijs graffiti workshop op eigen muur of legale graffiti muur:
- graffiti kunstwerk maken op eigen muur: € 39,50 per persoon

prijs graffiti workshop met kunstwerk op canvas:
- werken in groepjes of in tweetallen: € 44,50 per persoon
- elke deelnemer een eigen kunstwerk: € 49,50 per persoon

Prijs light graffiti workshop:
- € 34,50 per persoon

Prijs workshop digitale graffiti:
- op aanvraag

prijs graffiti workshop met locatie:
- werken in groepjes of in tweetallen: € 34,50 per persoon + eenmalig de eventuele locatiekosten
- elke deelnemer een eigen kunstwerk: € 39,50 per persoon + eenmalig de eventuele locatiekosten


Graffiti workshop op locatie
De graffiti workshop kan erg makkelijk op locatie worden verzorgd. De locatie dekken wij dan uiteraard volledig af zodat er niks vies kan worden. De graffiti workshop buiten plaats laten vinden bij droog weer is altijd de meest ideale situatie. Bij slechter weer hebben we een overdekte ruimte of binnenruimte nodig. Waar dan rekening mee moet worden gehouden is dat er voldoende ventilatie is in deze ruimte. Een overkapping, schuur of loods is ideaal, maar een andere ruimte waar er veel ramen open kunnen is ook een hele goede optie.
Graffiti workshop met locatie
In heel veel steden in Nederland en België hebben wij vaste locaties waar de graffiti workshop plaats kan vinden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!